horc.dk

Små og hurtige nyheder

Uncategorized

Hold jeres parforhold i live

Alle parforhold plejer at starte ud med en spændende fase med sommerfugle i maven og følelsen af at være på en lyserød sky. Senere i forholdet vil man dog gå over til en mere stabil fase, der for mange godt kan være en smule ubehagelig at være i, fordi man begynder at tvivle.

Man skal dog slet ikke være bange, men i stedet kan det være en god ide at prøve at holde liv i parforholdet. Det kan være svært, men her kan du læse nogle forslag til, hvordan man bærer sig ad med det.

Frækt undertøj til en fræk aften

Klassikeren: find det frække undertøj frem og få jer en hed aften en gang i mellem. Der er mange forskellige former for frækt undertøj, og alle har deres egne præferencer.

I kunne sammen prøve at finde ud af, hvilken slags undertøj I er mest vilde med. Kan I bedst lide bodystockings eller måske nogle bundløse trusser? I kunne f.eks. kigge på Nortie Ingeborg Bundløs Hipster med Cage Back eller lignende og prøve jer frem.

Overraskelser

Mange parforhold får det problem, at de kommer til at forblive i vanerne. Det er dog en rigtig god ide at prøve at bryde med de vante rammer en gang imellem. Det kan være så simpelt som at overraske med aftensmad, når din partner kommer hjem fra en lang dag på arbejde eller en lille gave, hvis det er sådan noget, de holder af.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Ville du ikke også blive glad for en lille overraskelse i ny og næ?

Sjove dates

Når man kommer godt ind i parforholdet, glemmer man også nogle gange at tage på rigtige dates. Date-aften bliver hurtig til take-away og en film på sofaen. Forstå mig ret, det er også meget rart en gang i mellem, men parforholdet har også brug for pleje i form af rigtige dates.

Derudover er det også en sjov måde at få gjort ting sammen, som man måske rigtig gerne vil prøve. Det kan være alt fra en spa-dag med massage til faldskærmsudspring til en tur i biografen. Ingen andre end jer selv sætter krav til jeres parforhold og jeres dates, så det eneste I skal være opmærksomme på, er jer selv, hinanden, og hvad I har lyst til i jeres forhold.