horc.dk

Små og hurtige nyheder

Uncategorized

Inviter til et brag af en fest

Tænker du på at invitere til fest? Nytåret er lige om hjørnet, og januar er ingen grund til at stoppe julefrokosterne. Selv hen til påske, og endnu længere ind i det nye år, er der mulighed for, at man kan invitere venner og familie forbi. Der er altid en million ting at tænke på, når du inviterer til fest. Det er dog alligevel at foreslå, at man husker også at tænke på detaljerne.

Før festen er startet

Alle ved, hvad man ikke kan være foruden til en fest: mad og drikke, godt selskab, pynt, osv. Men hvad med de små ting som man måske glemmer, selvom de også er vigtige?

Festen starter i virkeligheden, før gæsterne dukker op. En flot invitation får folk til at se frem til festen, inden den overhovedet er begyndt. Du kan selvfølgelig bare lave en begivenhed online, eller sende en mail til dem du vil have med. Det er effektivt men kedeligt.

Overvej derfor at gøre lidt mere ud af det. En hjemmelavet invitation, printet ud og sendt med posten, skaber stor begejstring for mange. Der er bare noget specielt ved at få post.

jul

Flotte farver til festforbrug

Når du har siddet og lavet en flot invitation og gerne vil printe den ud, er det ærgerligt, hvis farverne driller. Derfor er det vigtigt, at man tjekker blækket i sin printer, da printerblæk er infamøst for at tørre ud. Hvis det er nødvendigt med nyt blæk, kan man være nødsaget til at købe nogle nye HP blækpatroner, så invitation bliver fin.

Det er selvfølgelig ikke kun på ens invitationer, at farverne skal være på plads. Pynten skal høre hjemme til lejligheden, og man skal sørge for, at man selv ser pæn ud. Pynten er dog ofte ikke det store problem. De fleste dagligvareforretninger har pynt, der passer sig til den nærmeste højtid. Hvad angår ens eget look, så er der måske nogle småting, som man bør overveje.

Klæd dig på til festen – helt ned til de mindste detaljer

De fleste har helt styr på, hvad for noget tøj de skal bruge til en fest, og hvad der skal gøres med håret. Der hvor man måske kan gøre mere ud af sig selv, er i de helt små detaljer. Ens negle kan være et sådant eksempel. Hvis man eksempelvis fikser sig nogle gellack negle, er der mulighed for, at man kan have små kunstværker på fingerspidserne. Det er i den grad noget, som giver det sidste touch på ens udseende.

Kun fantasien der sætter grænser, når man inviterer til fest. Hvis man er lidt kreativ, er det slet ikke så svært at få inviteret til en helt uforglemmelig aften. Så længe man husker på de små detaljer, når festen uden problemer et helt nyt niveau.