horc.dk

Små og hurtige nyheder

Uncategorized

Hvad skal du købe fra nyt, og hvad skal du købe brugt, når du er gravid?

Der er lige pludselig masser af udgifter, der dumper ned i skødet på en, når man bliver gravid og venter sig en lille ny tilføjelse til familien. Der at både alle de ting man skal anskaffe til barnet og alle de ting man skal anskaffe til sig selv, for at man kan gøre sin egen graviditet nemmere for sig selv.

Læs med her og dan dig et overblik over hvilke af disse ting som du sagtens kan købe brugt og hvilke ting du nok hellere må købe fra ny.

Køb nyt graviditetstøj

Når man er gravid, så ændrer ens krop sig rigtig meget og man kan hurtigt komme til at få et helt andet forhold til den. Man kan på den ene side lige været meget glad for, at ens krop er i stand til at kunne skabe sådan et mirakel og skabe et nyt liv. Men på den anden side, kan man også få det lidt dårligt med hvor stor man lige pludselig bliver og at ens krop ændrer sig så meget.

Det er derfor kun en god ide at forkæle sig selv lidt ekstra under sin graviditet, som for eksempel ved at give sig selv noget rigtig pænt graviditetstøj fra MamaMilla. Lad være med at lade dig nøjes mad noget tøj nede fra genbrug, som egentlig ikke rigtig passer dig i størrelsen, fordi du tænker at du skal bruge alle pengene på barnet.

Dette er også en meget stor omvæltning for dig selv og det gør ikke noget, hvis man tager nogle aktive skridt for at få det er bedre med sin egen krop i denne mærkelige periode.

Brugte barnevogne, senge og lignende 

Noget er det dyreste du kan anskaffe dig selv til den lille ny er for eksempel barnevogne, senge og lignende. Man kan hurtigt komme til at bruge en hel del penge for disse større indkøb og det er derfor kun meget logisk at købe disse ting brugt, så man kan spare så mange penge som muligt.

Mange gange er sådanne ting heller ikke slidt op. Den familie eller forælder som sælger tingene hej simpelthen ikke længere brug for dem, fordi barnet har vokset sig for stort til dem. Derfor er der heller ikke rigtig nogen grund til, hvorfor du ikke skulle købe disse ting brugt – når der nu ikke er noget i vejen med dem.

Arv børnetøj fra venner og familie

Børnetøj kan man på sin vis godt få brugt fra andre, men det er rarest, hvis man lige ved hvem det er der har brugt disse ting, før man arver til sit eget barn. På den måde kan man selv vurdere hygiejnen og hvorvidt man mener, at ens venner og familie har gjort tøjet godt rent, inden man arver det – samt hvorvidt de har passet godt på tingene.