horc.dk

Små og hurtige nyheder

Hverdag

Porsche leaser flere og flere biler

Det er dyrt at købe en Porsche, og nu til dags griber flere og flere derfor muligheden for at lease en bil fra det prestigefyldte bilmærke.

En dyr historie

Blandt biler er der visse brands, der vejer tungere end andre. Visse brands, som simpelthen er indbegrebet af stil og fart. Det er hovedsaligt sportsvogne, der florerer i bilentusiasternes drømme og blandt disse sportsvogne, dukker den tyske Porsche uundgåeligt op – måske i form af en 918 Spyder eller en 911 GT3.

Porsche er kendt som et bilmærke, der oser stil, rigdom og elegance. Tyskerne har alle dage været effektive i deres bilproduktion, og Porsches biler er nogle af de tyske ingeniørers mesterværker.

Porsches biler har trillet verden rundt siden salget af den første bil i 1948. Oprindeligt blev der kun lavet en enkelt lille dyt, fordi grundlæggeren af Porsche, Ferdinand Porsche, tvivlede på, at folk ville købe en tysk sportsvogn så kort tid efter 2. verdenskrig. Tilsyneladende tog han grundigt fejl, for bilmærket Porsche er i dag en milliardforretning, som det kan være svært at bidrage til, hvis man ikke selv er enten millionær eller milliardær.

En simplere løsning

Porsche er et eksklusivt mærke, som de færreste lige har råd til at gå ud og købe, men i nutidens forbrugerglade samfund, kan der findes løsninger på sådan et problem. Porsche leasing er blevet en alternativ mulighed for at komme ind bag rattet på nogle af verdens dyreste biler. Til gengæld for en månedlig betaling er det muligt at rejse med stil.

Et større fokus på leasing stemmer overens med Porsches såkaldte ’Porsche Princip’: At få mest mulig ud af alting. For Porsche ses dette i deres arbejde med konstant at forbedre deres nye bilmodeller i søgen efter mere fart og den perfekte sportsvogn.

’At få mest mulig ud af alting’ passer dog også til ideen om at lease en Porsche. Det gælder om at udnytte de muligheder, som er tilgængelige med den økonomi, man har. Måske er man ikke en millionær, der kan fylde garagen med den ene sportsvogn efter den anden, men man kan i stedet gribe chancen for at lease en bil og på den måde få noget ud af de penge, man har.

Porsche leasing giver adgang til mange forskellige bilmodeller til forskellige priser – sågar nogle modeller til under 5.000 kr. i måneden. Er du klar til at give den gas?