horc.dk

Små og hurtige nyheder

Hverdag

Brugskunst giver en ekstra detalje til ens hjem

Føler man, at ens hjem er upersonligt og at man ikke rigtig kommer til udtryk, så kan man måske finde løsningen igennem brugskunst. Brugskunst er alle de småting, som kan skabe detaljerne i hjemmet og altså vigtige bestanddele til at skabe den hygge og personlighed, man ønsker. Brugskunst kan bestå af mange ting og behøves ikke nødvendigvis at være nipsting. Det kan være nogle særlige lysestager eller flotte vaser, man har fundet. Det skal netop være ting, der giver nogle detaljer i hjemmet, så det hele ikke bare er rene blanke overflader. Man kunne kigge på bandet by Hornsleth, som har et stort udvalg af forskelligt brugskunst. Så finder man hurtigt at det blot kræver at finde nogle lidt særlige, måske skæve og skøre ting, som skaber rammen om ens hjem og ens personlighed.

Keramik i hjemmet

Noget der især er kommet frem igen med stor kraft, er keramik. Dette ikke bare hvad som helst, men mærker af danske kendte keramikere, som folk er begyndt at holde øje med i genbrugsbutikkerne. Og keramik giver også en helt særlig effekt i hjemmet, da hvert enkelt stykke keramik ofte er unikt. Ofte vil det også have nogle rolige og naturprægede farver, som tiltaler mange og den stil som findes i indretningen lige nu. Man skal ikke være bange for at putte keramik i hjemmet, det kan tværtimod være yderst dekorativt også selvom det nogle gange kan være lidt skæve keramiske fund man finder. Keramik kan både findes som potter og vaser og i mange størrelser, altså kan man selv vurdere, hvad man er mest til. Det kan skabe en særlig unik detalje og så har keramik en varme som af sig selv giver hygge i hjemmet.

Hyggen skabes igennem brugskunst og indretning

Hvis der er noget, der er vigtigt i ens hjem, så er det følelsen af hygge og varme. Dette kan skabes på flere måder, men man kommer ikke udenom, at det er igennem måden at indrette på og her ved hjælp af brugskunst, at man skaber den rette hygge. Forskelligt er det, hvad man anser for at være hyggeligt, dog vil der være nogen ting, der går igen, så som lysestager og tæpper. Det vil ofte hænge sammen med den brugskunst man finder, da dette indebærer alle de småting, man har stående rundt omkring, der netop gør at hjemmet ikke blot består at bare overflader.