horc.dk

Små og hurtige nyheder

Uncategorized

Lav flotte blomsterdekorationer og få blomsterne til at holde sig flotte længere med oasis blomsterskum

Det bliver mere og mere populært blandt danskerne at tage kurser i blomsterbinding og i at lave professionelle blomsterdekorationer. Det er ganske enkelt en helt speciel følelse at sammensætte sin egen flotte buket eller blomsterdekoration, og ydermere er det en flot gestus at give dekorationen til én som en personlig gave. Når man først begynder at sætte sig ind i blomsterbindingens kunst, vil man også hurtigt støde på blomsterdekorationer med oasis. Oasis er den såkaldte ”blomsterskum”, som gøres fugtig og som man kan stikke blomsterne i, således at de både holdes fast og kan suge vandet fra den oasis, man har i bunden af dekorationen. Oasis er et virkeligt brugbart materiale, da det er både let, luftigt og ganske enkelt lige til at skære ud i den form, man nu ønsker. Man kan som regel købe oasis hos sin lokale blomsterforhandler, og derfor er det altså ganske ligetil at kaste sig ud i at lave flotte blomsterdekorationer derhjemme.

Oasis i alle former og størrelser

Som nævnt kan man ganske nemt tilskære oasis, så det passer i den form, man har tænkt sig at lave blomsterdekorationen i. Derudover kan man dog også købe oasis, der allerede er tilskåret, hvis man påtænker at kaste sig ud i en mere avanceret form. Det kan for eksempel være, hvis man ønsker at lave en figur, der skal dækkes af blomstergrønt, eller man kunne tænke sig at montere oasis på en holder til en brudebuket. Der er rigtig mange muligheder, og man kan bestemt få hjælp hos sin lokale blomsterforretning, hvis man har brug for hjælp med sin oasis. Oasis er som nævnt et taknemmeligt materiale at benytte sig af, men man skal alligevel huske at vande det.

Husk også at vande din oasis blomsterskum

Nok er det langtidsholdbart og giver de afskårne blomster en ganske levetid, men man skal alligevel sørge for at give muligheden for de bedste forhold ved at huske at vande og tage de blomster ud, der visner eller rådner først. På denne måde sikrer man sig, at ens smukke dekoration holder så længe som overhovedet muligt. Oasis bliver brugt af de professionelle blomsterbindere i alle sammenhænge, og derfor er det en fin mulighed, at de, der selv ønsker at give sig i kast med at lave flotte buketter og flotte dekorationer, kan benytte sig af oasis blomsterskum til også at opnå et flot resultat.