horc.dk

Små og hurtige nyheder

Gør det selv

Hjemmelavet is uden e-numre

Is er noget som stort set alle kan lide. Det er så lækkert at få en dejlig og kold is, når det er sommer og vejret er rigtig godt. Der findes rigtig mange forskellige slags is og det er altid noget til enhver smag. Det kan dog være rigtig lækkert at lave sine egne hjemmelavet is. Hvis du tit står i butikkerne og ikke kan finde en is, som lige er noget for dig, så kan du altid lave den selv. Der findes så mange forskellige opskrifter på hjemmelavet is og det er bare med at finde ud af, hvad man godt kan lide og så prøve sig frem.

Når du laver din egen is, kan du selv bestemme hvordan du laver den og hvad den skal indeholde. Det kan være sodavandsis, men det kan også være flødeis. Hvis der er noget du ikke kan tåle, som måske normalt er i det is du køber, kan du lade være med at bruge det i din egen is, og på denne måde kan du spise det med god samvittighed. Det er ærgerligt at købe en is, man ikke kan tåle, når man nu kan lave det selv. På denne måde slipper du også for de forskellige e-numre.

Hjemmelavet is til dig og hele din familie

Det er altid et hit, hvis man laver is til sin familie, for det smager rigtig godt. Det bliver endnu bedre, hvis man har spurgt dem om, hvad de gerne vil have, så alle kan få lige præcis den is, de gerne vil have og altid har drømt om. Der er så mange forskellige smage og det bliver ikke svært at gøre alle glade med hjemmelavet is.

Hvis du laver hjemmelavet is, kan du også selv bestemme hvor sund eller hvor usund den skal være. Der er så mange muligheder og det gør det nemt at lave is til alle lejligheder. Der er mange der er begyndt at bruge bestemte grøntsager når de skal lave is, fordi det er sundt og fordi man har fundet ud af, at det smager rigtig godt. Så er der selvfølgelig de klassiske med chokolade og banan. Det er kun fantasien der sætter grænser, når du gerne vil lave hjemmelavet is til dig og din familie. Her kan du finde en masse forskellige isforme, til dit hjemmelavet is.