horc.dk

Små og hurtige nyheder

Mode

Innovative liggeunderlag fra Klymit

Hvordan sikrer man sig bedst muligt en god oplevelse i naturen, når turen strækker sig lidt end til en mindre gåtur i skoven. Noget af det allervigtigste er et godt liggeunderlag. Det er ikke sjovt at vågne op fuldstændig radbrækket efter en dårlig nats søvn. Friluftsmennesker er generelt meget aktive folk, der har brug en sund og stærk krop til at sikre sig mod strabadserne og udfordringerne, man kan møde i det fri. Med liggeunderlag fra Klymit er du sikret godt solidt håndværk, hvor der er tænkt over detaljerne.

Det var tilbage i 2010, at Klymit første gang præsenterede soveløsninger. Det betød helt nye tankegange i forhold til, hvad et godt liggeunderlag skal kunne. Alle overflødige detaljer er skåret væk. Det gør liggeunderlagene dejligt lette og nemme at transportere.  Der fokuseres desuden i meget høj grad på tekstilet, når liggeunderlagene produceres

Sov godt og lækkert med Klymit

En tur i bjerge og anden vild natur er sundt for sjælen, men kan være hårdt for kroppen. En skovbund er alt andet lige ikke nogen drømmeseng, men man kan gøre meget for at forbedre den. Her er gode liggeunderlag essentielt. Liggeunderlagene er i dag væsentlig bedre end for blot få år siden. En af de helt store spillere på markedet er Klymit. De er på kort tid blevet et af de mest anerkendte brands, når det kommer til gode soveløsninger i det fri. Med et innovativt design, der både sikrer komfort og minimal vægt er liggeunderlagene et must-have til det vilde udendørsliv.

Mange spejdere tænker tilbage på tiden før og efter Klymit med et smil på læben. Det blev pludselig nemmere at tilbringe nætterne i det fri. De gode soveløsninger sikrer samtidig en god efterfølgende dag. Der er ikke meget sjov ved at være ude i det fri med ømme muskler og led forårsaget af en eller flere dårlige nætters søvn. Der skal vandres, klatres og generelt bruget meget energi under de lidt mere ekstreme forhold. Derfor er god nattesøvn ofte det altafgørende for en god tur i naturen.

Stort udvalg af liggeunderlag

Klymit er på mange punkter en af de stærkeste spillere på markedet, når det drejer sig om soveløsninger i det fri. De har et stort udvalg af forskellige løsninger, og et kig på deres produkter afslører, at her er en virksomhed, der tør tænke ud af boksen for at sikre deres kunder de bedste og mest komfortable muligheder. Designet leder tankerne hen mod fremtiden.  For Klymit er ikke tidstypisk. De er foran sin tid og har været det siden de gode soveløsninger så dagens lys første gang i 2010. Virksomheden har mindsket mange dårlige ryge og ømme muskler. Turene i det fri kan blive længere med Klymit som liggeunderlag. Der er en helt anden energi over en efter en god nats søvn, og det har stor effekt på både den korte og den lange bane. Et liggeunderlag er ikke bare et liggeunderlag. Det er din seng i naturen.